Alhedens Idrætsforening

Samtykke til billeder

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

SportsCamp

Fodbold

Håndbold

Badminton

Padel

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Meld dig som frivillig til AIF


Frivillige
Forside
Klubhus, Kalender
Samtykke til billeder
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Vedtægter
Sponsorer
Dokumenter Logoer
Børneattest

Information omkring samtykke til billeder

Information omkring samtykke til billeder.

Ved valg af ja til billeder under "Samtykke til billeder" giver du samtykke i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra A, til, at Alhedens IF må behandle dine personoplysninger ved offentliggørelse af billeder af dig og/eller billeder, hvor du er en del af hovedfokus for billedet. Formålet med behandling af dine personoplysninger er at din idrætsforening kan lave nyheder og andre relevante opslag. Samtykket gives frivilligt, og der er ingen negative konsekvenser forbundet med det, hvis du vælger ikke at give dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Formanden for den pågældende idrætsgren i Alhedens IF. Tilbagekaldelse af samtykket berører ikke lovligheden af behandlinger/offentliggørelser, der er sket forud for din tilbagetrækning af samtykket. Det er Alhedens IF, der er dataansvarlig for de billeder, der bliver offentliggjort af dig.
Nedenfor gives en beskrivelse af forskellige billedtyper.

Portrætbillede
Et portrætbillede er et billede, hvor den registrerede sportsudøveren, er tydeligt i (hoved)fokus for billedet.
Det kan eksempelvis være en situation, hvor idrætsforeningen offentliggør en nyhed om, at du har vundet et stævne, fået en pris eller lignende.

Eksempel på portrætbillede

Eksempel på portrætbillede

Fokusbillede
Disse typer billeder er taget i situationer, hvor en eller flere optræder sammen, men også er i (hoved)fokus for billedet.
Det kan eksempelvis være i forbindelse med medaljeoverrækkelser til et stævne, hvor flere fotograferes sammen til en nyhed eller lignende.

Eksempel på fokusbillede

Eksempel på fokusbillede

Situationsbillede her behøves ikke samtykke
Situationsbilleder er billeder, hvor ingen personer er i (hoved)fokus, men hvor der tages billede af den situation, som personerne befinder sig i.
Det kan eksempelvis være billeder i en hal under et stævne, hvor ingen af sportsudøverne er i fokus, men hvor billedet tages for at vise selve begivenheden.
Alhedens IF behandler disse fotos på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, hvilket betyder, at Alhedens IF har taget stilling til billedet og vurderer, om de der måtte optræde på billedet, har en interesse i at billedet ikke offentliggøres der overstiger den interesse, som Alhedens IF har i at offentliggøre billedet.
Alhedens IF tager i den forbindelse også højde for, at den situation der fremgår af billedet, ikke er krænkende for dig.

To eksempler på situationsbilleder

Eksempel på situationsbillede
Eksempel på situationsbillede

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Klint Byg Logo
Sponsorer
Agroland logo
AIF banner 250x60cm AHAlgerens v1
Logo
Alhedens EL logo
Andelskassen logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J